1394451690-025Brrrrr……………… Hier in het noorden is het gedaan met de zomervakantie voor de basisschoolleerlingen. Tijd om weer naar school te gaan, een nieuwe klas met een nieuwe juf of meester. Leuk om alle vriendjes en vriendinnetjes weer te zien en hopelijk klaar voor een nieuw schooljaar. Maar oei wat wat dat vanmorgen lastig om met die harde wind en de slagregens tegen de ramen op te staan. Het liefst waren we nog een keertje omgedraaid en extra diep onder de dekbedden verdwenen. Wat een weertje, het lijkt wel herfst momenteel. Tijd voor een heerlijk vestje.

Bij KidsLoveKnits breien ze zelf de mooiste kleding en natuurlijk hebben ze ook vestjes in het assortiment, en wat voor vestjes! Ze zijn mooi, bijzonder en lekker uniek. Een feestje om te zien en te dragen. Voor de vestjes worden de mooiste garens gebruikt. Voor model Fleurtje is bijvoorbeeld 100% katoen gebruikt. Vind je het ook geen schatje? Dit bolerootje is gebreid van een gevlamde katoenen garen maar is ook te bestellen in een effen kleur en dan heb je gelijk de keuze uit een ruim assortiment. Fleurtje is een heerlijk vestje dat je het hele jaar door kunt dragen en op dagen als vandaag als geroepen komen.1394792960-IMG

1405672686-img_00070Voor de jongens is er het mooie vest ILoveYou. Het mooie blauwe vest vol kabels heeft gekleurde boordjes en een hartje langs de onderzijde. Een bijzonder mooi vest om te zien, mooi klassiek maar ook bijzonder hip door zijn bijzondere achterzijde. Op de achterkant vind je namelijk I love Amsterdam en op de mouw de drie kruisjes. Daar kun je nog eens trendy mee voor de dag komen op een hippe chino met bretels.

Ook voor de kleintjes breit KidsLoveKnits hele lieve vestjes, Frans Z bijvoorbeeld kijk eens wat een schatje! Het vestje heeft een dubbele sluiting en een fijne capuchon. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Frambozenrood, Denimblauw, lichtgrijs, middengrijs, warmrood en deze o zo mooie zeegroen. Het vestje is verkrijgbaar in de maten 0-3 maanden tot en met 1 jaar. KidsLoveKnits!