HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Dino kinderkamerthema bij Hip Huisje

Heb jij een klein jongetje dat niet genoeg krijgt van dino’s? Dan zijn de dino kinderkameraccessoires en behang van HipHuisje.nl perfect voor hem. Een smaakvol behang en accessoires waar je ook als ouders verliefd op raakt. Geniet van dit dino kinderkamerthema.

Dino kinderkamerthema - Hiphuisje - HiPPeZDino kinderkamerthema behang

Hip Huisje heeft een reeks prachtige producten ontworpen met het thema dinosaurussen. Stijlvol en smaakvol, stoer en hip zonder schreeuwerig te worden. Je kunt kiezen uit het prachtige witte behang met zwart getekende dino’s en uit een bijzonder mooie groene achtergrondkleur. Net wat jou het meest aanspreekt. Het behang wordt speciaal voor jou als klant gemaakt, je kunt vooraf een staaltje bestellen om zo het behang te voelen, te bekijken en misschien wel zelfs de keuze te maken uit de groene of de zwart-witte.

zitzak-kussen-dino-hiphuisje Hippez

Dino kinderkameraccessoires

Naast dit prachtige behang zijn er ook een aantal toffe kinderkameraccessoires in het dino kinderkamerthema te vinden. Van mooie, zachte kussens tot een echte stoere zitzak. Erg leuk is het om bijvoorbeeld het groene met het monochrome te matchen. Zo krijg je een extra dimensie aan je kinderkamer. De kussens zijn dubbelzijdig bedrukt en uiteraard verkrijgbaar in de twee kleurencombinaties.

De zitzak in dinoprint is een van groot formaat, met zijn afmeting van 140 x 100 cm kan jouw kleine dinofan heerlijk luieren, een boekje lezen of lekker spelen. Ook deze zitzakken worden speciaal voor jou gemaakt. En zie jij jezelf al zitten met je kleintje op schoot een boekje lezen voor het slapen gaan of gewoon even gezellig kletsen en de dag afsluiten?

groeimeter-dino-wit-dinoasaurus-kinderkamer-hiphuisje - Hippez

Muurdecoratie in dinostijl

Ook aan de muurdecoratie is gedacht voor dit dino kinderkamerthema. Met zowel posters als een heuse groeimeter. Hoe leuk is het om in stijl steeds te meten of je al groter bent geworden. Deze groeimeter ziet er niet alleen heel tof uit, hij is ook nog eens gemaakt van een fijne kwaliteit. Zo is het doek van kreukvrije polyester gemaakt en uitgesneden met een laser om een strakke lijn te krijgen en rafels te voorkomen. De beukenhouten stokjes en het leren koord geven deze groeimeter een extra mooie look.

En dan de posters, oh ook die zijn zo leuk! Wat een geluk voor de kleine dinofans! Deze textielposters hebben net zo’n prachtige look als de groeimeter. Ook hier beukenhouten stokjes en een leren koord. Helemaal in stijl en stijlvol. Laat jouw kleintje maar lekker spelen en wegdromen in zijn prachtige dino kinderkamer.

Je shopt al deze musthaves voor jouw mannetje online bij Hiphuisje.nl

textielposter-dino-groen-trex-dinosaurus-hiphuisje - Hippez

Benieuwd naar nog meer prachtigs van Hiphuisje voor de babykamer en kinderkamer? Lees hier verder >>>