Designed 4 Kids Tipi lamp bij Het Hippe Schaap

by Theresia on 17 maart 2017

in ► Kids Room, Verlichting

Het inrichten en aankleden van een baby- of kinderkamer is toch wel een van de allerleukste dingen. Daar horen de meest lieve spulletjes in, zoals bijvoorbeeld de hippe Tipi lamp van Designed4Kids die wij spotte bij Het Hippe Schaap.

Tipilamp-mint-roze-Designed4Kids-HetHippeSchaap-HipPeZ

Superleuk zijn deze handgemaakte lampen in de vorm van een heuse tipi, afgewerkt met veertjes. Met hun afmetingen van 20x40cm zijn het ware blikvangers in de kamers van onze kleine koters. Ze staan geweldig op een plankje of kastje en geven een gezellig sfeer.

Tipilamp-zwartwit-Designed4Kids-HetHippeSchaap-HipPeZ

Deze schattige tipi lampjes worden handgemaakt door Designed4Kids. Zij vinden namelijk dat een kinderkamerlampenkap is als de kers op een taart en meer dan alleen verlichting. Dit hippe Hollandse label ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert zelf alle producten, uiteraard zijn alle producten kinderarbeid vrij. Ook wordt er aan het milieu gedacht, wordt alles op een duurzame manier gemaakt en benut. Zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycled papier en ze maken gebruik van katoen met het Oeko-tex keurmerk. Er wordt zelfs aan de restjes stof wordt gedacht, deze worden bewaard voor applicaties en wat niet meer gebruikt wordt, geven ze weg aan de textielbak of de lokale knutselclub.

Bij HipPeZ aangesloten webwinkel HetHippeSchaap.nl vind je een mooie collectie van deze geweldige tipi lampen, ze zijn helemaal compleet inclusief snoer en schakelaar. Welk printje vind jij nu de allerleukste?

 

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: