Design it yourself bij Tilly Tilly

by Theresia on 7 december 2012

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Heb je wel eens een kledingstuk in gedachten wat je nergens kunt vinden, geen enkele winkel/kledingmerk verkoopt het maar je zou het zo graag willen hebben? Ben je zelf niet creatief en handig genoeg om dat plan professioneel uit te voeren? Bij HipPeZ hebben we een aangesloten webwinkel die dat voor jou kan verwezenlijken: Tilly Tilly!

Bij Tilly Tilly kun jij je eigen wensen kenbaar maken. Hoe leuk is dat? Ook heel bijzonder als je bijvoorbeeld een bruiloft hebt en je wilt kinderen in verschillende maten hetzelfde jurkje of pakje aan doen. Tilly Tilly ontwerpt alles zelf maar kan natuurlijk ook vanaf een bestaand patroon werken.

Het werkt ook zo simpel. Je hebt iets gezien wat je heel graag wilt laten maken, misschien iets op de site van Tilly Tilly of ergens in een blad of op internet. Stuur een mailtje naar Tilly Tilly waarin je aangeeft wat je zou willen, zij gaat dan kijken hoeveel tijd het gaat kosten om het te maken. Aan de hand daarvan stuurt ze een mail met de kosten. Wees niet bang om te vragen, ze rekent niet de hoofdprijs. Ook wil ze natuurlijk graag de maten weten van de kinderen/kind en afhankelijk van welk kledingstuk jij wilt zal zij aangeven welke maten er gemeten moeten worden. Ook laat ze weten hoeveel tijd ze nodig heeft om het mooiste kledingstuk te maken. Meestal is het binnen drie weken klaar. Ook kijken jullie samen welke stoffen je mooi vindt, eventueel kun je de stof ook opsturen.

Bij Tilly Tilly vind je ook een aantal voorbeelden, omdat er zoveel leuks op staat word je er ook nog eens flink hebberig van want wat een leuke en unieke kledingstukken vind je daar. Bij Tilly Tilly hebben ze ook nog een aantal leuke, hippe merken in de webwinkel. Wat dacht je van Duns Sweden, Krutter, Smafolk en nog veel meer. Zeker een bezoekje waard.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: