Design Heroes is een hip en kek kinderkledingmerk voor jongens en meisjes. Het merk herken je aan de vrolijke en gekke prints. Nieuw in het assortiment bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Ninie kinderkleding is Design Heroes. Ninie heeft een leuke collectie jurkjes, longsleeves en zelfs een aantal rompers van het merk en natuurlijk allemaal van de nieuwste collectie. Zo vind je er het jurkje Diva, het chihuahua hondje bij een kop thee, te grappig. Maar ze verkoopt ook het jurkje Kitty, Tirol en Bambi. De jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 122/128. Daarnaast verkoopt ze ook een longsleeve van Design Heroes, namelijk de Coco Coquette en ook die is heerlijk vrolijk en lekker gek en verkrijgbaar in maat 74 tot maat 110.

Maar Ninie heeft ook aan de kleine meisjes gedacht tijdens het inkopen bij Design Heroes. Voor de kleine meisjes is er een grappige en vrolijke romper van Design Heroes te koop uit de tak van Loeke Look. Er zijn twee varianten te koop: de zebra en het muisje en wat zo leuk is aan deze rompers is dat je ze kunt dragen als longsleeve, rokje erover, maillot eronder en klaar ben je. De rompers zijn te verkrijgen in de maatjes 68 en 74/80. Ze zijn overigens ook erg leuk om als kraamcadeau weg te geven. Surf gezellig langs bij Ninie Kinderkleding voor het complete overzicht van Design Heroes.

Ninie
Nieuwe meisjeskleding (0-10 jaar) Bali Bundar, CeLaVi, Design Heroes, Frugi, Heppiedi, Keedo, Mala, Ninie, Pippi, Roobeez.