Denny Rose | Italiaanse mode voor hippe meiden

Deze keer bloggen we over een hip Italiaans merk dat onder de dames vast wel bekend is maar nu ook voor meisjes een grote hit gaat worden: Denny Rose. Denny Rose is in 2005 ontstaan in het prachtige Italiaanse Capri, vlakbij Modena. Denny Rose is Italiaans design voor jonge, modebewuste dametjes.

Denny Rose brengt een complete kledingcollectie voor de zomer. Alle kleding is uitgewerkt in luxe stoffen en sierdetails. Aparte tops met originele en vrouwelijke prints. De prints zijn rijkelijk bewerkt met strass-steentjes en studs wat een hippe, luxe uitstraling geeft. Denny Rose heeft leuke broeken, pittige shorts en prachtige zomerjurken die tot in detail zijn uitgewerkt. Ook de shirts zijn dit seizoen een echte eyecatcher, prachtige prints die je niet overal tegen komt.

Denny Rose heeft voor de meisjes een opvallende en kleurrijke collectie gemaakt. Deze collectie is perfect voor het echte ‘meisjes-meisje’. Heb jij zo’n ‘meisjes-meisje’ in huis dan is dit vast helemaal haar stijl. Deze hippe, unieke en bijzondere collectie van Denny Rose is verkrijgbaar bij HipPeZ aangesloten webshop De Kledingschuur voor meiden van 4 tot 16 jaar.

De Kledingschuur
Nieuwe kinderkleding voor jongens en meisjes vanaf maat 92, Desigual, Minymo, Creem.