De verjaardagscollectie van 4 Funky Flavours is binnen

De ‘verjaardagscollectie’ van 4 Funky Flavours is binnen bij HipPeZ webshop Zazou! Een collectie speciaal ontworpen om de 10 seizoenen van hun eigen merk te vieren. Je zou het bijna niet geloven, maar 4 Funky Flavours zette pas in de zomer van 2010 haar eerste collectie in elkaar. Wij vinden het zelf ongelooflijk dat dit merk in 4 jaar tijd uitgegroeid is tot op het punt waar ze nu staan. Een volwassen merk dat zich onderscheid van vele anderen door een geheel eigen kijk op kinderkleding en designs te werpen. En verkrijgbaar tot in China!4funkyFlavours

10th Collection 4 Funky Flavours Deze collectie bevat dan ook een aantal ‘collectors items’. In de afgelopen seizoenen zijn er vanzelfsprekend hits geweest in de kinderkleding artikelen die 4 Funky Flavours ontworpen heeft. Een aantal van die hits hebben ze in een nieuw jasje gestoken om een frisse complete look te creëren voor jongens en voor meisjes. Variërend van een jurk en maillot met bijpassende cape tot een broek, longsleeve en enorm stoer UK vest.
Chapeau voor 4 Funky Flavours! Wij proosten op hun 10th Collection en 10-seizoenen bestaan en hopen dat we jullie nog lang mogen laten genieten van hun prachtige kinderkleding en dameskleding.