De liefste olifantjes op een geboortekaartje

by Theresia on 27 december 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Ben jij zwanger en toe aan het uitkiezen van een geboortekaartje voor jullie baby on the way? Kun je wel wat inspiratie gebruiken en ben je op zoek naar iets heel liefs en bijzonders? Wij hebben voor jou de allerliefste geboortekaartjes met een olifantje bij MyCards uitgekozen ter inspiratie. Kijk maar eens mee hoe cute ze zijn. 

MyCards - geboortekaartjes olifantje - HipPeZ

MyCards heeft zo’n fijn assortiment geboortekaartjes dat je je blijft verbazen. Neem nu bijvoorbeeld het schattige olifantje, dit superslimme dier heeft niet alleen een hele guitige kop, hij ziet er ook altijd zo vrolijk uit met een lach op zijn mond. Het olifantje is verkrijgbaar in verschillende thema’s, van heel feestelijk tot superschattig en van retro tot botanisch hip.

Het botanische kaartje met olifantje en baby in een onesie is zo’n fijn voorbeeld van botanisch hip. Een superschattig kaartje en helemaal van nu. Of kies voor het jolige retro olifantje die danst met de citroenvlinder, een mooi zachtroze geboortekaartje met een lieve retro uitstraling.

roze-geboortekaartje-meisje-lief-beer-olifant-MyCards - HipPeZ

Ga je liever voor iets liefs en voor trendy dan ben past het olifantje in de wolken hangend in een mandje aan een blozend wolkje vast perfect bij jullie. Of ga je voor de feestelijk olifant met de trossen ballonnen in het mooie mintgroen? Met zoveel keuze zit er vast wat voor jullie tussen wat perfect aansluit bij jullie smaak.

Wanneer je het nog zoeter wilt is er het olifantje met de teddybeer, te lief toch? Of wat dacht je van het mooie mintgroene kaartje met het olifantje met rode hartjes uit de slurf. Iets strakker en erg liefdevol. En dit is nog maar een kleine greep uit het zeer uitgebreide assortiment geboortekaartjes van MyCards.nl, laat je verrassen en inspireren en stel jullie favoriete geboortekaartje zelf samen. En alle geboortekaartjes zijn er voor jongens en meisjes.

hippe-moderne-geboortekaart-jongen-olifant-hartjes- MyCards - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: