De krenten in de pap tijdens de sale

by Theresia on 27 december 2013

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Sale, Scandinavische merken

Zo aan het einde van het jaar is de sale op zijn best. De mooiste items zijn nog verkrijgbaar met wel heel hoge kortingen. Erg leuk om nu je favoriete merk in te slaan, misschien zelfs al een maatje groter. Maar het is ook erg leuk om een nieuw merk uit te proberen.

Misschien heb je je oog al laten vallen op een merk die je kindje fantastisch zou staan. Dan is nu de kans om die voordelig te proberen. Oftewel tijd om de krenten uit de pap te halen.

Bij Blij! kinderkleding hebben ze nu ook sale tot en met zondag 5 januari. Je krijgt dan ook niet een beetje korting, maar hop gelijk 50%. Halve prijzen voor enorm hippe merken kinderkleding. Daar word je Blij! van.

Wat vind je bijvoorbeeld van die super leuke sterrenjurkje van Maxomorra, deze weken afgeprijsd van €29,95 voor maar €15,-. Het jurkje is verkrijgbaar in verschillende maten maar wees er snel bij, zoveel jurkjes zijn er niet meer.

Bij Blij! kinderkleding vind je hippe baby- & kinderkleding van Lipfish, Fub, Duns Sweden, Peaple en Maxomorra. Voor stoere kids tot 4 jaar! En nu allemaal voor de helft van de prijs. Ga genieten van alle kleur die van het scherm spat, de Scandinavische prints en merken en profiteer van de hoge kortingen.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: