De Kleine Loods | Webshop van de week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 25 maart 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Deze week staat De Kleine Loods in de spotlight op de homepage van HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze HipPeZ winkel met hippe baby- en kinderkleding.

Over de webshop
De Kleine Loods verkoopt kindermerkkleding van babykleertjes van de volgende labels: Imps & Elfs, Kidz-art en Vinrose. Verder zijn er ook nog een aantal andere merken aanwezig zoals Feetje, Noppies, BFC, Name-it en Sprout-Kingdom. De shop richt zich jonge ouders met baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveerd 8-10 jaar.
Wat deze kinderkleding webshop uniek maakt is dat je er outlet kleding kunt kopen tegen een zeer betaalbare prijs maar wel van uitstekende kwaliteit. De Kleine Loods ging officieel open op 1 oktober 2011 en is nu dus bijna een half jaar actief op internet.

Wie is De Kleine Loods
De persoon achter De Kleine Loods is Marco Bouwmeester. In januari 2011 werd hij de trotse vader van zoon Dez. Een paar maanden later kreeg Marco de kans om een bestaande webshop over te nemen van vriendinnen die gingen stoppen met de verkoop van baby- en kinderkleding. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen, aangezien het runnen van een eigen zaak altijd al een droom is geweest. In het verleden werd de kleding verkocht middels party’s bij mensen thuis, maar deze verkoopmethode past niet bij Marco. Daarom is het idee gekomen om deze kleding online te gaan verkopen. Marco: “We hebben sinds vorig een jaar een zoon gekregen en Suzanne en ik zitten dus midden in de babykleding en uit ervaring kom je er dan wel achter dat het een flinke investering is. Dit is een extra motivatie geweest om betaalbare kleding te gaan verkopen.” Marco doet al het webshop werk in principe zelf, alleen het denkwerk doet hij samen met zijn partner. Naast het runnen van De Kleine Loods en het vaderschap heeft Marco ook nog een fulltime baan. “Dus vervelen doen we ons zeker niet.”

Wat mogen de bezoekers van HipPeZ in de toekomst van De Kleine Loods verwachten?
De toekomstplannen zijn om met regelmaat kleding te verkopen, zodat dat een extra aanmoediging is om nieuwe leuke, kwalitatieve en betaalbare kleding op de site te zetten.

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom De Kleine Loods voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Marco: “HipPeZ spreekt mij aan en past precies bij onze doelgroep”.

Actie
Voor de bezoekers van HipPeZ heeft De Kleine Loods vandaag 25 maart nog een leuke kortingsactie. Kijk op de site van De Kleine Loods hoe je in aanmerking komt voor 19% korting.

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: