De hipste strijkapplicaties shop je bij BenIkHip

Oud

BenIkHip is een webwinkel voor hippe hebbedingen voor kids en hun moeders. Wist je bijvoorbeeld dat BenIkHip meer dan 600 verschillende strijkapplicaties in het assortiment heeft? Full color en flock! Van lieve zoete applicaties tot stoere, vintage of hippe varianten. Leuke teksten voor de Sint bijvoorbeeld. Zodat hij in één oogopslag kan zien of jouw kindje zoet is geweest dit jaar, of niet…… Maar ook korte en krachtige woorden, tekstballonnen waar je met krijt iets op kunt zetten, net wat je leuk vindt. Ook wanneer je kindje grote broer of zus gaat worden zijn er diverse strijkapplicaties voor om het op het shirt te strijken en zo de wereld bekendheid geven aan jullie prille nieuws. Shop nu de applicaties met korting.

Applicaties BenIkHip Hippez

De strijkapplicaties zijn heel handig aan te brengen, iedereen kan het. Het enige dat je nodig hebt is een gewassen item, want niet alleen een shirt is heel leuk om te versieren met een applicatie ook tasjes, dekbedovertrekken, jasjes en kussenhoesjes zijn ontzettend leuk met zo’n afbeelding. Verder heb je een strijkbout en een strijkplank nodig en niet te vergeten jouw favoriete applicatie. Even persen, drukken en wat nastrijken en hopla! Klaar is het al. Je hoeft het niet te onthouden want de applicaties worden geleverd op een kaart met strijkinstructies. Er wordt aan alles gedacht bij BenIkHip! Ook erg leuk op een rompertje als kraamcadeautje.

flockstrijkapplicaties-benikhip-hippez

Wanneer je bij het afrekenen de kortingscode: hippez ingeeft ontvang je 10% korting. Kies je voor het knuffelzachte witte ijsbeertje, de mops met zijn aandoenlijke kopje of die grote, overheerlijke hamburger op een broodje? Ga je voor de Superhero, het wolkje, de hartjes of misschien  wel voor iets heel anders… Wat je ook kiest, wij wensen je er alvast heel veel plezier van. En laat je ons het resultaat zien? BenIkHip.

BenIkHip