De eerste verjaardag van je kindje

by Theresia on 10 februari 2017

in ► Kids Lifestyle, Kinderfeestje

De eerste verjaardag van je kindje is een bijzonder moment. Vier het in stijl met de hippe uitnodigingen van Blijkaartje.nl.

Wat gebeurt er een hoop in zo’n jaar, van hulpeloze zuigeling naar een kleintje wat lacht, zit, kruipt, de eerste tandjes heeft gekregen en misschien zelfs wel de eerste stapjes heeft gezet. Dat verdient een geweldig feest. De organisatie van zo’n first birthday party start met thema en een uitnodiging.

uitnodiging 1 jaar - Blijkaartje - HipPeZ

Bij Blijkaartje.nl kun je zelf de uitnodiging maken, met gratis hulp wanneer je dat nodig hebt. Bovendien ontvang je één gratis proefdruk wanneer jij uitnodiging klaar hebt. Kies een kaartje uit de collectie of ontwerp hem helemaal zelf. Met de keuze uit verschillende soorten afmetingen, kleuren en mogelijkheden maak jij de leukste uitnodigingen voor de first birthday party!

Een uitnodiging voor het allereerste verjaardagsfeest van jouw kleintje moet een bijzondere worden. Kies de leukste foto en ga aan de slag. Blijkaartje.nl is hiervoor het adres! Happy birthday alvast!

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: