Een strijkapplicatie geeft een geheel eigen gezicht aan de kleding van je kinderen. Een basic shirt tover je binnen een paar minuten om tot het favoriete shirt van je kind. Ben ik hip heeft een heerlijk groot assortiment met de allerhipste, leukste, grappigste en liefste strijkapplicaties, full color en velours.

Deze nieuw aan het assortiment toegevoegde full color strijkapplicaties brengen je onmiddellijk een vrolijke zomerse stemming. Kleurtjes en ontwerpen waar je blij van wordt. Strijkapplicaties zijn er voor klein en groot, in heel veel verschillende uitvoeringen en voor ieder wat wils. Voor je kleine meisje, je zoon maar ook voor de grotere kinderen en zelfs voor jezelf slaag je hier uitstekend.

Naast de prachtige full color strijkapplicaties is er ook een grote keus in flock velours applicaties, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Van teksten tot confetti tot lieve en stoere afbeeldingen. Creëer in een handomdraai je eigen shirt met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, letters of cijfers, naast het mooie standaard assortiment levert BenIkHip.nl ook maatwerk velours applicaties.

Deze applicaties doen het niet alleen erg leuk aan de voor- of achterzijde van een shirt, ook een rokje, jack, tasje, kussensloopje of dekbedovertrek wordt opeens een stuk persoonlijker en leuker. Moeilijk is het aanbrengen niet, met de bijgeleverde strijkinstructies is het zelfs een fluitje van een cent. Je shopt deze hippe strijkapplicaties online bij Benikhip.nl.