De tijd van afzakkende kinderbroeken en rokjes is nu voorbij! Geen gehannes meer met riemen die lastig zitten of moeilijke gespen. Maak kennis met de Dapper Snappers! Deze handige halve riem van elastiek haal je aan de achterzijde van de broek of rok door de riemlussen en maak je door middel van de drukknoopjes op de perfecte taillemaat. 

De Dapper Snappers heeft verschillende standen waardoor je er tijden lang mee kunt doen én hij belemmert de kinderen niet in hun bewegingsvrijheid. De Dapper Snappers zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en prints. Heb je geen riemlussen dan bestel je de handige bijpassende Dapper Snappers clips, dat is niet alleen heel handig het staat ook nog eens leuk.

De Dapper Snapper is er niet alleen voor de kleine kinderen maar ook voor de grotere kids en zelfs voor volwassenen, handig als je zwanger bent, zo kun je je favoriete broek nog een paar maanden langer aan. Maar ook een uitkomst voor gehandicapten of verstandelijk beperkten. En wanneer je zelf een smalle taille hebt.

Je shopt de Snapper Dapper online bij HipPeZ aangesloten webwinkel RoosenTijn.nl.

Dapper snappers - Roosentijn - Hippez

Één reactie op “Dapper Snappers – de oplossing voor afzakkende broeken”

  1. Hallo zijn de half riemen nog steeds te koop . Als ze nog teen koop zijn? Wat ik erg hoop zijn ze dan ook in verschillende kleuren wat is verschil metussen hele riem halve riem? Zelf heb ik een hele gevoelige buik daar door kan ik geen riemen dragen en zaken mij broeken steeds af hoop zo dat dit iets voor mij is als ze nog te koop zijn hoor ik graag van u vriendelijk bedankt. . Hoop dat minder knelt etc het is proberen WAARD VOOR MIJ dat ik problemen heb met broeken dragen afmaken beheerst mij leven niet fijn

Reacties zijn gesloten.