Crowdfunding bij Zazou.eu

by Theresia on 29 januari 2013

in ★ Winacties & Kortingen

Ken je dat, crowdfunding? Het is een manier voor particulieren (of bedrijven) om te investeren in een ondernemer waar ze bij betrokken zijn, in een idee waar ze in geloven of in een bedrijf waar ze vertrouwen in hebben.

Een mooie manier om geld bij elkaar te krijgen voor een ondernemer om een droom waar te maken, te starten met ‘iets nieuws’, of een uitbreiding van een bestaande organisatie te verwezenlijken, zonder daarbij bij een bank aan te kloppen. En een mooie manier voor een particulier om te investeren met kleine bedragen, zonder risico.

Zazou start ook met een crowdfunding actie. Een actie om een fikse vernieuwing door te voeren en te zorgen voor nog meer groei. Daarnaast zijn wij van mening dat het in tijden van crisis jùist belangrijk is om innovatief te zijn en niet stil te zitten.

Wat willen we? We willen ons voorbereiden op wat komen gaat:

  • Een nieuw backoffice platform wat klaar is voor de toekomst.
  • Een modernere lay-out.
  • Verbeterde gebruikers-interface
  • Uitgebreidere selectiemogelijkheden, bijvoorbeeld op jongens/meisjes, maar ook op kleur, materiaal, merk, maat, categorie, sale/niet sale etc.
  • Een beter inlogsysteem met betere checkout mogelijkheden, alles overzichtelijk op één pagina.
  • Dat jullie eventueel de mogelijkheid krijgen om achteraf te gaan betalen, in plaats van vooraf
  • Dat er een mooi geautomatiseerd spaarprogramma geïntroduceerd wordt waarmee jullie eenvoudig kunnen sparen en zelf online kunnen bijhouden wat er gespaard is. Met deze methode van sparen, die niets kost, kun je mooie kortingen krijgen als vaste klant.
  • Dat jullie extra kortingen kunnen krijgen bij het bestellen door het gebruik van social media.
  • Dat jullie kunnen chatten om direct een vraag te stellen
  • Een basis leggen voor nieuwe features in de toekomst

Nu is het bij Crowdfunding ‘gewoon’ dat geïnteresseerden investeren en met een wachttijd van een aantal jaren hun geïnvesteerde geld, met rente (meestal rond de 10%) weer terugkrijgen.

Zazou vind dit geen interessante deal voor haar klanten en wil dit graag anders gaan aanpakken. Door middel van een investering in ons geef je ons je vertrouwen. Wij zien dit niet alleen als een vertrouwen in de uitbreidingen die we van plan zijn te doen, maar wij zien het óók als een persoonlijk vertrouwen in ons, en daar willen we graag uitgebreider voor belonen.

En op deze beloning hoef je niet te wachten… je kan hem direct incasseren! Of je wacht op de nieuwe collecties of een andere aanbieding waar je nog gebruik van wilt maken.

Daarnaast bepaal je zelf je rendement! In ruil voor je investering krijg je een cadeaubon met een door jouw zelf bepaald rendement. Afhankelijk van de hoogte van je investering is ook het beloningspercentage vastgesteld.

Investering in € Cadeaubon ter waarde van Behaalde rendement

10,00 – 20,00 € 11,50 – € 23,00 15%

25,00 – 50,00 € 30,00 – € 60,00 20%

55,00 – 100,00 € 68,75 – € 125,00 25%

105,00 – 150,00 € 136,50 – € 195,00 30%

Je koopt dus een cadeaubon die (veel) meer waarde heeft dan je ervoor betaald hebt. Deze cadeaubon blijft een jaar geldig en kan je in één keer besteden wanneer je dat wilt en waaraan je dat wilt, op www.zazou.eu. Of het nu sale is, of nieuwe collectie, dat maakt niet uit. Dit kan nu nog op de oude of straks op de nieuwe site.

Als vaste klant doen we jou deze aanbieding, maar je mag er natuurlijk ook je familie en vrienden op wijzen. De aanbieding geldt namelijk maar tot het moment dat we aan het investeringsbedrag komen van € 5000,00. Het is bedoelt als een leuke opsteker voor onze fans.

Je doet mee door een mail te sturen aan [email protected] met de waarde van het bedrag wat je wilt investeren. Je krijgt daarop van ons een bevestiging dat we je plan tot deelname hebben ontvangen en ons rekeningnummer waar je je investeringsbedrag op mag storten. Zodra we dat bedrag ontvangen hebben, krijg je daarvan de bevestiging in de mail, inclusief de cadeaubon met de aangegeven waarde die je vervolgens kan besteden bij Zazou.eu.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: