Met de houten speelset van het Japanse label Kiko kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Deze ecologische speelset is gemaakt van beukenhout en laat de kinderen keer op keer iets nieuws creëren. 

kiko-tiny-town-speelset - woonkeet - HipPeZ

Of ze nu een snelweg willen, een rotonde of een straat vol huisjes en bomen, het kan allemaal met deze prachtige speelset. Hij bestaat namelijk uit twee houten krijtborden die aan elkaar geklikt worden dmv magneetjes. Maak er een lange weg van of hou het iets compacter met een mooie achtergrond. De speelset bestaat uit 2 krijtborden, 6 bomen, 3 gebouwen, 2 bergen, 2 stoplichten, 1 auto en een setje krijtjes.

De houten speelset van Kiko daagt de kinderen iedere keer weer uit om te spelen. Met de bergen, de bomen, de stoplichten, de huisjes en het autootje beleef je keer op keer de leukste avonturen. Het fijne aan deze set is dat hij niet te groot is zodat je hem makkelijk meeneemt wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, of als je kindje uit logeren gaat en deze set graag mee wilt nemen. Een aantal objecten zijn deels geverfd wat deze speelset een gezellige uitstraling geeft en uitdaagt tot spelen. Van een roze dak op het huis tot een besneeuwde berg en een aantal groene bomen.

Je shopt deze hippe houten en ecologische speelset online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Woonkeet.nl

kiko tinytown-speelset - Woonkeet - HipPeZ