Cost:bart | shoppen met/voor hippe tieners

by Theresia on 14 december 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Vandaag bloggen we bij HipPeZ over een uniek merk in Nederland: Cost:bart. Cost:bart is een onderscheidend merk omdat het nog vrij uniek en onbekend is in Nederland. De nieuw bij HipPeZ aangesloten shop Basta! kinderkleding heeft Cost:bart als een van de weinige kinderkledingwebshops in het assortiment. Cost:bart is een kleurrijk, hip en stoer tiener label uit Denemarken. Cost:bart is helemaal hip in Scandinavië en is er helemaal klaar om de Nederlandse markt te veroveren. En een stoer en hip tienerlabel kunnen we in Nederland ook goed gebruiken omdat die markt momenteel nog dun bezaaid is. Ook zijn tieners niet altijd gemakelijk te kleden, tieners hebben vaak een ander idee over kleding die ze willen dragen dan hun ouders. Maar zodra ze eenmaal Cost:bart hebben ontdekt is iedereen tevreden. Echt waar, geen discussies meer over de kleding. En dat is zo fijn, weten ze uit ervaring bij Basta! kinderkleding.

Basta! verkoopt Cost:bart kleding in de maten 128 t/m 164 maar mocht je een item in een grotere maat willen bestellen, dit kan tot en met maat 188) dan biedt Basta! de mogelijkheid om dat voor jou te bestellen. Met Cost:bart kun je je tiener kleden van boven tot onder. Hippe baggy jeans en broeken, t-shirts van katoen en polyester, vestjes van katoen, gebreide Noorse truien en vesten. Noem het maar op Cost:bart heeft het. Daarbij kenmerkt Cost:bart zich door de vele kleurige prints.

Speciaal voor alle lezers van het HipPeZ blog kun je nu bij Basta! kinderkleding met de code: HippezBastaBlog op heel veel merken 20% extra korting krijgen bovenop de 30% korting die nu geldt. Uitzondering op deze sale is het merk Blue Rebel. Surf snel naar Basta! kinderkleding voor het complete overzicht van Cost:bart en shop gezellig met je eigenwijze tiener.

Basta! Kinderkleding
Nieuwe kinderkleding (4-14 jaar), van o.a. Cost:Bart, Blue Rebel, Girls Rock en Petrol Industries .

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: