Coq en Pâte heeft ook dit seizoen weer een beestachtige leuke collectie neergezet. De zebra, sneeuwtijger, schildpad en een stoere maar stiekem ook lieve haai sieren deze collectie. Dit hippe Franse merk maakt van kinderkleding echt een feestje met een afbeelding aan zowel de voor- als achterzijde. Kijk maar eens mee.

SS15-coqenpate

De sneeuwtijger met zijn grote ogen en hippe print is een ware musthave. Heerlijk shirt met zwart/wit/grijs print, en zie de achterkant, is die niet cute? Leuk aan te vullen met het zonnehoedje en/of de tassen.

bob_snowleopard-websiteMaar ook de zzzzzzzzzzzebra heeft een vrolijke snoet met haar lange wimpers. Vrolijk met de gele achtergrond. Daar staan de bruine koppies van de kids nog mooie bij deze zomer.

De schildpad is de rustigste van het stel. Hij is bijzonder mooi uitgewerkt, moet je dat schild eens zien. Van zijn chille, blije uitstraling word je vanzelf blij.

De haai is alleen nog verkrijgbaar als tas, maar wat is hij leuk. Die stoere gevaarlijke haai die je vriendelijk toelacht. Met de waterblauwe achtergrond, wie wil daar nu niet de show mee stelen.

Apenkopje is de shop waar je al deze hippe Coq en Pâte shopt. logo (1)