HipPeZ aangesloten webwinkel Coolekinderkleertjes heeft de nieuwe collectie tassen en etuis binnen gekregen. Niet alleen zij maar ook wij zijn in love! Wat een geweldige collectie. Lekker stoer voor de jongens en hilarisch, hysterisch en fabelachtig voor de meisjes. 

De kunstboer Coolekinderkleertjes - HipPeZ

De nieuwe collectie tassen van De Kunstboer hebben weer geweldige prints om bij weg te dromen, Pegasus, Unicorns, Catmermaid en natuurlijk paarden. Precies wat de meiden willen. Met de keuze uit schoudertassen en rugtasjes is er voor ieder wat wils. En er zijn er bijpassende etuis, ze zijn lekker ruim, voorzien van een laagje schuim tussen de voering zodat alle spulletjes bestand zijn tegen een stootje én kunnen gebruikt worden als toilettas, zo groot zijn ze!! Daar wil je mee gezien worden.

De kunstboer boys Coolekinderkleertjes HipPeZ

Voor de stoere jongens met wat lef zijn er deze prachtige rugtassen met een levensechte dierenprint. Kies je voor de havik, de tijger of de leeuw? De tassen hebben allemaal genoeg ruimte voor de schoolspullen, ze kunnen tegen een stootje, hebben extra stevige bevestigingen waardoor de draagbanden niet snel los zullen laten, het materiaal blijft enorm lang mooi en door de gefoamde binnenkanten van sommige tassen wordt de inhoud, zoals een tablet, goed beschermd.

Je vindt de nieuwe collectie tassen en etuis van De Kunstboer online bij Coolekinderkleertjes.nl.

De Kunstboer - Unicorns - Coolekinderkleertjes - HipPeZ