HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Clean Water Science – supercoole water wetenschap experimenteerset

Is jouw kind ook altijd nieuwsgierig, dol op proefjes en het zelf onderzoeken hoe iets werkt? Dan is deze Clean Water Science van 4M Green Science het perfect speelgoed. Hiermee ontdek je hoe je van vuil water weer schoon water krijgt op vele verschillende manieren.

cleanwaterscience - Trendyspeelgoed - HipPeZ

Met deze leerzame en uitnodigende set ontdek je alles over het reinigen en hergebruiken van vuil water. Door de verschillende interessante experimentjes zoals het bouwen van je eigen waterfilter en ontziltingsinstallatie, gewoon op je eigen bureau of tafel.

4M Clean science water - Trendyspeelgoed - HipPeZ

Leer hoe je water desinfecteert met zonne-energie en nog veel meer. Deze supercoole experimenteerset van 4M Green Science leert je hoe je de wereld een stukje mooier kunt maken en het milieu te sparen. Een prachtige set voor de wetenschapper in de dop.

4M Cleanwaterscience - Trendyspeelgoed - HipPeZ

4M Green Science is een experimenteer serie waarbij je allerlei interessante experimenten kunt uitvoeren die met de natuur en wetenschap te maken hebben. Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je shopt de Clean Water Science online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Trendyspeelgoed.nl