Cinnie het konijn is niet zomaar een konijn, knuffel of kussen, het is een reuze knuffelkussen van maar liefst 168cm groot. Dit heerlijk zachte konijn is gemaakt van wol en wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Zo kun je het konijn zelf samenstellen en kiezen uit de meest hippe stofjes. 

cindysign-knuffel-kussen-roosentijn-hippez

De voorkant van dit XXL knuffelkussen Cinnie is van gekookte wol wat de knuffel heerlijk zacht en lekker aaibaar maakt.  Je kunt voor de voorkant kiezen uit verschillende printjes in monochrome of een mooie lichte- of donkergrijs. De achterkant is gemaakt van 100% katoenen jersey en hier kun je kiezen uit antraciet of zwart. Maak je eigen perfecte combinatie van die twee. Kies bijvoorbeeld uit de hippe kruisjes, fijne streepjes, stipjes of licht- of donkergrijs in een uni kleur.

Doordat Cinnie zo lekker groot is kun je hem voor vele doeleinden gebruiken. Zo staat hij niet alleen heel leuk in de baby- of kinderkamer, hij doet het ook heel goed als voedingskussen, knuffelkussen, vloerkussen, op de bank of in de box. Een heerlijk konijn om eindeloos mee te spelen, mee te knuffelen of om heerlijk tegenaan te zitten.

cindysign-xxl-knuffelkussen-roosentijn-hippez

Omdat het knuffelkussen handgemaakt wordt en bestaat uit natuurlijke materialen is ieder konijn uniek. Door zijn mooie, rustige of monochrome uitstraling past hij in nagenoeg ieder interieur en kinderkamer. Een knuffelkussen om jarenlang plezier van te hebben.

Kies jouw favoriete combinatie van stofjes en bestel deze schattige Cinnie voor jouw kleintje, of geef haar cadeau als kraamcadeau. Je shopt deze schattige, uit de kluiten gewassen konijn speelkussen online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Roosentijn

cindysign-xxl-knuffel-kussen-roosentijn-hippez