Cimarron Jeans | jeanious

by Theresia on 8 december 2011

in ► Kids Fashion, Franse merken, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding

Sommige moeders kennen hem waarschijnlijk nog: de Cimarron Jeans. Het Franse label Cimarron Jeans bestaat sinds 1979 en was in de jaren ’90 een grote hit op het gebied van damesjeans. Het merk heeft een restyling ondergaan en maakt een geweldige comeback. Cimarron Jeans heeft een elastische taille en een perfecte slim fit pasvorm. De broeken zijn gemaakt van hoogwaardige stof. De toevoeging van elastan zorgt voor extra draagcomfort.

Cimarron Jeans is nu ook verkrijgbaar voor de kleine dames in de maten 116 tot 176. Het merk is verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren. De HipPeZ aangesloten webwinkel Ster&Co heeft voor de winter uit de Cimarron collectie 3 prachtige kleuren opgenomen in hun collectie: kobalt, groen en rood. Deze kleuren doen het ontzettend goed bij de huidige color blocking trend. En is de juiste maat uitverkocht? Stuur een mailtje naar Ster&Co en je wordt geïnformeerd wanneer de maat weer aangevuld is. Als dat geen service is!

Ster & Co
Nieuwe kinderkleding (2-16 jaar) Aya Naya, Cimarron Jeans,Ietje Company, Japan Rags, Little Cerise, Tappa Nakki, Triton&Thetis, Swart


Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: