HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Charabia | prachtige jurkjes voor de feestdagen!

Kan ik er al over beginnen? De decembermaand en de feestdagen komen eraan. Knus bij de kerstboom, lekker eten en jezelf mooi aankleden; dat hoort erbij. Voor meisjes en moeders die ‘all the way’ willen gaan, spotte ik een paar fantastische feestelijke jurkjes van Charabia. Kijk er eens naar en laat je inspireren!

Charabia komt uit Frankrijk, uit de hoofdstad wel te verstaan, Parijs. Die invloed is duidelijk zichtbaar in de collectie. Je ziet de Franse finesse in de jurkjes terug. Het label richt zich op het ‘high-end’ segment. Wat high-end fashion is? Dit is de mode gemaakt door designers. En deze mode onderscheidt zich door aandacht voor detail: in de pasvorm en het materiaalgebruik.

Eleganza for kids, aangesloten bij Hippez, specialiseert zich in meisjeskleding voor bijzondere gelegenheden. Charabia is een waardevolle toevoeging aan de online shop. Drie jurkjes trokken mijn aandacht, maar je moet echt even in de shop kijken want er is nog veel meer!

De eerste ‘little black dress’ voor jouw meisje: dit zwarte jurkje van Charabia is heel mooi. Verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 6 jaar, prijs €70. De details zijn op de jurk genaaid. Je ziet een tasje en de kraag uitgevoerd in glimmende pailletten, très chique.

Heb je toch liever iets wat jouw dochter na de feestdagen ook nog kan dragen? Dan is dit Charabia retro jurkje met grafische print misschien iets voor je. In de stof zitten de kleuren wit, zwart, bruin, roze en grijs. Dat geeft je veel mogelijkheden om te combineren. Voor €93 is ‘ie van jou!

 

En als laatste een klassieker item van Charabia: deze meisjesjurk in de kleur marine (blauw in het Frans).  Tijdloos blauw en een tijdloos model, prijs € 95. Een lief maillootje eronder en van die Franse flatjes, voilà, klaar voor de feestdagen! Veel plezier tijdens het shoppen!