Cesar & Joseph: bijzonder hippe slabbetjes

by Theresia on 11 december 2015

in ► Kids Lifestyle, Eten & Drinken

Slabbetjes, je hebt ze nodig tijdens het eten van je kleintje, om de kleding schoon te houden. Het Belgische duo Cesar & Joseph maken van deze nood een deugd en ontwerpen wel heel bijzonder hippe exemplaren. Kijk en geniet mee van deze oogstrelend grappige en hippe slabbetjes. Wij spotte ze voor je bij Zeewolfje.

Cesar&Joseph-Zeewolfje-HipPeZ

Bij deze hippe slabbetjes van Cesar & Joseph vallen direct een aantal dingen op, de printjes maar ook de sluiting. Mooi aan de voorzijde, sluitend met een drukknoop. Handig voor paps of mams, je hoeft hem niet over het hoofdje te trekken en er hoeft ook niet gestrikt te worden in de nek. Lekker makkelijk en het staat ook nog eens flink eigenwijs. Het mooie aan de designs van Cesar en Joseph zijn zoals je hier ziet de retro bloemprintjes met een verkeersbord. Erg leuk voor jongens én meisjes. Bovendien zijn de slabbetjes een lust voor het oog. Maar ze hebben nog meer…

Slabbetje-Cesar&Josep-Zeewolfje-HipPeZ

Naast de bloemprintjes zijn er nog meer -die wil je hebben- printjes. Ontdek de wereld, de hippe retro bloemen slab, ga op reis met de zeilboot of kies voor de luchtballon. Een feestje toch? Bovendien zijn de Cesar en Joseph goed bezig. De ontwikkeling van de materialen en de productie vindt zoveel mogelijk in België plaats om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. De slabbetjes zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een een printje die gemaakt zijn zonder gebruik van giftige stoffen. Goed voor het milieu én je kindje. Deze eyecatchers shop je bij Zeewolfje, hip & ecobewust, voor kindjes van 0 tot 2 jaar.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: