Cate’s Babyshop – voor baby’s en kids musthaves

De geboorteromper is een grote hit sinds de eerste foto na de geboorte van de kleine Xess Xava. De geboorteromper is een gepersonaliseerde romper waarop de naam, geboortedatum, geboortetijd, het gewicht en de lengte staat vermeldt. Super lief om te laten maken voor je kleintje en heel bijzonder als kraamcadeau. Een echte musthave!

CatesBabyshop-HiPPeZ

Deze, en nog veel meer, wannahaves shop je bij HipPeZ aangesloten webshop Cate’s Babyshop. De online winkel waar je goed slaagt voor shirts en rompers met een bijzondere tekst of opdruk, fijn ondergoed, heerlijke pyjama’s en slaapzakjes, sokken en slabbetjes, en hippe muur-, raam- en deurstickers voor de leukste slaapkamers van de kleine koters. Zelfs voor een bijzonder kraamcadeau ben je hier aan het juiste adres. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de 3D vlinders, die in elke kinderkamer vrolijkheid brengen.

Voor zowel de kleding, van Baby wear, Beeren Bodywear en Fun2wear als de stickers wordt alleen het beste materiaal en merk gekozen, en in eigen atelier gedrukt zodat je lang plezier hebt van je aankoop. Cate’s Babyshop biedt meer, wanneer je zelf iets wilt laten ontwerpen kan dit ook. De mogelijkheden zijn oneindig!

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Catesbabyshop.nl