HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Cars Jeans | originele classics en trendy collectie

Oud

Het verhaal van Cars Jeans start begin jaren ‘80 in Amsterdam. Met Hollands vakmanschap, liefde voor urban tradition met een vintage touch en een eindeloze zoektocht naar tijdloze ontwerpen ontwerpt Cars Jeans zijn kleding.cars jeans banner jongens zomer 2014

Elk detail van een broek, de mouwen of shirt is deel van een groter verhaal, het is deel van een leefstijl. Cars Jeans bestaat inmiddels 30 jaar maar maakt nog steeds die kwalitatieve kleding tegen een hele scherpe prijs. Het merk heeft zijn originele classics en altijd een actuele trendy collectie.

Cars Jeans heeft deze zomer veel kleurige korte broeken met bretels voor de boys, zelfs coole neon oranje! Super stoer,  met het oog op de komende WK! Weer eens iets anders dan een voetbalshirt, toch ? En heb je niets met voetbal, dan komt ie ook goed van pas op Koningsdag.
Je hebt zo’n stoere oranje of fel groene broek al voor € 29,95. Bij de shorts en broeken natuurlijk bijpassende shirts, die al beginnen bij € 12,95.cars jeans banner meisjes zomer 2014

Ook voor de meiden worden de laatste trends gevolgd. Kekke shorts in uiteenlopende kleuren, maar ook in jeans met stoere sterrenprint ! Daarbij natuurlijk bijpassende shirts en tops. Ook de skinny broeken ontbreken niet, altijd met stretch dus super comfortabel. Tops met prints als een “selfie”, fashionista’s in New York, maar ook romantische paarden of een sportieve streep. Kortom een hip wannahave merk voor jongens en meiden, Cars Jeans.

roosentijnAlles is onderling te combineren. Prijzen voor shirts al vanaf € 9,95! En ook de broeken van Cars Jeans zijn niet duur : al vanaf € 29,95 loop je er voordelig naar de hipste trends bij! Cars shop je uiteraard bij Roos & Tijn.

Roos & Tijn
Nieuwe en outlet kinderkleding (0 tot 16 jaar) o.a. Molo, KidzArt, SuperTrash, Moodstreet en Petrol Industries.