Carbone – hippe kinderkleding met een ruig tintje

by Theresia on 17 april 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Outlet kleding, Vintage kleding

Carbone is een Nederlands kledingmerk dat kleding maakt voor baby’s, jongens, meisjes én moeders. Carbone is begonnen met het maken van kinderkleding. Het hippe kinderkledingmerk kenmerkt zich door de klassieke, modieuze en stoere ontwerpen. Daarnaast staat Carbone bekend om de bijzondere materiaalmixen en uitgewerkte details van de kleding.

Voor de jongens heeft Carbone veel sportieve en ruige elementen verwerkt in de kleding. De meisjeskleding van Carbone is een combinatie van creativiteit, kleur en prachtige details.  Carbone kinderkleding blijft trouw aan haar eigen stijl maar je vindt er wel altijd de nieuwste trends en innovaties op het gebied van stof- en kleurkeuze.

Onze bij HipPeZ aangesloten shop Habbekrats kinderkleding verkoopt  dit mooie en hippe kinderkledingmerk in haar shop. Je vindt er prachtige outlet, voor natuurlijk aantrekkelijke prijzen, maar ook mooi gedragen tweedehands kleding van Carbone. Ga voor een uitgebreid overzicht van alle kleding van Carbone langs bij Habbekrats kinderkleding.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: