Cadeautjes shoppen – tof speelgoed voor groot en klein

by Theresia on 26 november 2018

in ► Kids Lifestyle, Spelen

December cadeaumaand, heb jij het allemaal onder controle? Of moet je nog flink wat cadeautjes shoppen? De laatste zes weken van het jaar staan bol van de feestelijkheden en de daarbij behorende presentjes. Van schoencadeautjes tot de mooiste kerstcadeaus. En wil je nu echt met een blikvanger aankomen, dan hebben wij wat hippe tips voor jou.

Cadeautjes shoppen - Roos en Tijn - Hippez

Cadeautjes shoppen

Wanneer je op zoek bent naar cadeautjes voor de kinderen en niet aan wil komen met het zoveelste stuk speelgoed dat na een tijdje niet meer werkt, maar gaat voor iets moois dan mag je het assortiment speelgoed bij Roos en Tijn niet missen. Daar is zoveel leuks binnen gekomen. Van het mooiste houten speelgoed tot een echt Peppa Pig huis. Te leuk allemaal en stuk voor stuk echte musthaves.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat er nieuw is aan speelgoed bij Roos en Tijn, daarom hebben wij een greep gedaan uit het toffe assortiment. Cadeautjes shoppen was nog nooit zo eenvoudig met al dit moois wat zij te bieden hebben. Van een houten draagbaar ziekenhuisje tot een garage met racebaan. En van de allerleukste duwwagens tot een loopfietsje die je kunt omtoveren tot step. Zo gaat dit duurzame speelgoed lekker lang mee.

ecoiffier-speelgoed-keuken-roosentijn - hippez

Complete speelkeuken

Ook hebben ze een geweldig leuke speelkeuken met accessoires. Het keukentje bestaat uit drie delen en is helemaal compleet met potten, pannen, lepels en meer. Waar andere speelkeukens bestaan uit een stuk heb je hier maar liefst drie delen. Lekker uitgebreid en klaar voor het bereiden van de heerlijkste gerechten. Gelijk klaar om mee te spelen. Het is van kunststof, dus makkelijk te reinigen en met mooi weer kan het mee naar buiten zodat je ook daar een echte buitenkeuken hebt.

im-toy-loop-en-duwwagen-brandweerauto - roosentijn - hippez

Leer lopen als een brandweerman of politieagent

Wanneer je kleintje de eerste stapjes gaat zetten is een loop- of duwwagen heel erg handig. Het biedt steun bij de wankele stapjes en het leert jouw kindje om de evenwicht te bewaren. Deze stoere varianten zijn verkrijgbaar als politiewagen of brandweerwagen. De politieauto heeft als accessoires handboeien en een walkie talkie. Naast het duwen kun je hem ook gebruiken om op te zitten, dus als loopauto en onder het zitje is plek voor je accessoires of wat speelgoed.

De brandweerwagen heeft een educatieve functie, die heeft namelijk blokjes die je via de zijkant in de juiste vormpjes kunst stoppen. Met het draaibare stuurtje kan jouw kleine brandweermannetje snel ter plaatse zijn. taaaat tuuuut taaaat tuuuut! Hoe schattig is deze loop- en duwwagen?

playbig-peppa-pig-speelhuis - roosentijn - Hippez

Peppa Pig speelhuis

Peppa en George hebben hun eigen huis, een heel tof speelhuis! Je kunt dit huis eerst samen bouwen en dan kan het spelen beginnen. Met een glijbaan, een schommel en een wip is het heerlijk spelen. Dit speelhuis is geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en de blokjes passen ook op de bekende blokjes. Zo kun je dit speelhuis nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een garage, een tuin of een hele stad. Peppa en George kunnen niet wachten om samen met jou de leukste avonturen te beleven.

Loopfiets en step in één

De Acrobat StepBike 2-in-1 is een stevige houten loopfiets waarop kindjes vanaf een jaar of twee kunnen fietsen. Het geeft ze een goed evenwichtsgevoel en de grove motoriek die ze later nodig hebben om goed te leren fietsen. Wanneer je het zitje verwijderd is de fiets veranderd in een step, deze is geschikt voor kindjes vanaf drie jaar. Superleuk, superhandig en goed voor jarenlang plezier, en nog eens duurzaam ook.

draagbaar-houten-speelgoed-ziekenhuis-11-delig roosentijn hippez

Draagbare houten ziekenhuis

Ook een topper is het houten draagbare ziekenhuisje dat met een dokter, zuster en een patiënt heel compleet is. Dit ziekenhuis bestaat uit 11 delen en er is zelfs een infuus aanwezig. Tof voor pakjesavond of onder de kerstboom, maar ook zeer geschikt wanneer jouw kindje naar het ziekenhuis moet. Zo kun je het al spelenderwijs uitleggen en naspelen.

En zo kan ik nog eindeloos doorgaan, zoveel leuks is er verkrijgbaar bij Roosentijn.nl. Ga gezellig kijken en cadeautjes shoppen en laat je ons weten wat jij nu het allerleukste vindt?

draagbaar-houten-speelgoed-ziekenhuis-11-delig

Op zoek naar meer tof speelgoed voor de decembermaand? Lees en kijk hier verder >>>

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: