HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Cadeautip: Life is better in a pyjama

Wat is er nu fijner dan je kind schoongewassen in een pyjama? Nog even gezellig bij je op de bank na een warm bad voor het naar bed gaat. Dat zijn echte genietmomentjes. De cadeautip van vandaag is dan ook een heerlijke pyjama van Vingino uit het assortiment van NummerZestien.

vingino pyjama girls - Nummerzestien - HipPeZ

Life is better in a pyjama! Pyjama’s all day, every day! Superfijn om een pyjamadag te houden, lekker ontspannen de hele dag. Of wat dacht je van een pyjamaparty met een slaapfeestje? Die wil je natuurlijk wel doorbrengen in de allerhipste pyjama’s. De sleepwear van Vingino is daar helemaal perfect voor. Superfijne kwaliteit en hippe prints. Om nooit meer uit te trekken!

NummerZestien.eu heeft een heerlijk assortiment hippe pyjama’s van Vingino in haar assortiment. Stoer, lief en trendy en allemaal heerlijk zacht. En prachtig in combinatie met de fijne underwear van Vingino, match hem met je nightwear! Fijne boxers, hipsters en bijpassende tops. Een perfect cadeau voor Sinterklaas of kerst. Voor veel (groot)ouders al een jarenlange traditie, praktisch, comfortabel en altijd welkom.

Vingino sleep and underwear - Nummerzestien - HipPeZ

De nachtkleding en het ondergoed van Vingino is er voor jongens en meisjes, en van een prachtige kwaliteit, die was na was, week na week prima in model en goed op kleur blijft. Daar heb je een hele lange tijd plezier van. En kijk nu zelf, zijn ze niet geweldig? Daar kun je mee voor de dag komen, heerlijk in chillen en in slapen.

Je shopt de under- en sleepwear van Vingino handig online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Nummerzestien.eu. Wanneer je besteld op werkdagen voor 17:00 uur wordt het dezelfde dag verzonden. En bij een bestelling vanaf €75 betaal je geen verzendkosten. Wie ga jij verrassen met een hippe pyjama van Vingino?

vingino pyjama boys - Nummerzestien - HipPeZ