Cadeaubox voor (aanstaande) vaders – de hip&papa box

by Theresia on 2 augustus 2018

in ► Zwanger & Newborn, Kraamcadeaus

Naast de hip&mama box is er ook een toffe cadeaubox voor (aanstaande) vaders: de hip&papa box. Deze leuke verrassings- en cadeauboxen zijn er in verschillende samenstellingen. Voor een daddy to be tot hippe special box. Welke (aanstaande) papa ga jij verrassen met zo’n cadeaubox vol verrassingen?

Hip&Papabox Hipenmamabox HiPPeZ

Cadeaubox voor (aanstaande) vaders

Wij vinden het enorm leuk dat Hipenmamabox.nl ook aan de vaders denkt. Voor een man is het net zo speciaal om vader te worden. En hoe leuk is het dan om hem te verrassen. Echt een topcadeau voor een vriend, broer, zwager of zoon die op het punt staat vader te worden of net vader is. De cadeaubox voor aanstaande vaders heet de papa to be box. Deze box vol verrassingen is gericht op vader en kind. Wat er in de cadeaubox zit is en blijft een verrassing tot het moment van unboxing. Maar je weet zeker dat dit pakket gevuld is met mooie, handige en fijne producten voor vader en kind.

De Papa Box

Wanneer het kindje al wat groter is dan kun je de vader verrassen met de Papa Box. Deze box bevat cadeautjes voor het kindje en staat het contact tussen vader en kind centraal. Bij zo’n box kun je denken aan de mooie momenten tussen beide, een boekje lezen of  samen spelen. Met deze box geef je de vader dus een hoop mooie herinneringen in de toekomst. Hoe leuk is dat?

Cadeaubox voor (aanstaande) vaders Hipenpapabox Hipenmamabox HiPPeZ

De Hip&Papa Specials

Ook zijn er voor de vaders (to be) twee toffe specials vol hippe musthaves. En wat ook zo speciaal is aan deze cadeauboxen is dat je de inhoud al kunt bekijken voor je hem bestelt, speciaal voor de nieuwsgierige gevers. In deze pakketten zitten uiteraard cadeaus voor vader. Echte en pure verwennerij voor hippe papa’s.

Het Papa&Ik invulboek

In sommige boxen voor papa vindt je dit boekje terug, je kunt hem ook los bestellen. Dit Papa&Ik invulboekje is er een voor de speciale momenten tussen vader en kind. Er is ruimte voor de mooiste foto’s en herinneringen. En met dit boekje maak je vast een mooi document voor je kindje om later te geven of zo af en toe samen door te lezen.

Hipenmamabox - papa en ik invulboek - HiPPeZ

Papa to be box en de Hip&Mama zwangerbox

Wil je een stel dat in blijde verwachting is beide feliciteren en verrassen met een prachtig cadeau? Dan is deze set echt te gek. Een box vol cadeautjes voor papa en een box vol verrassingen voor mama to be. De allermooiste en mooie musthaves die je als zwangere niet mag missen. Je kunt bij deze set kiezen uit verschillende cadeauboxen die aansluiten bij de verschillende fases van de zwangerschap.

Je shopt al deze prachtige, unieke en originele cadeauboxen bij Hipenmamabox.nl

Hip&Papa box Hipenmamabox HiPPeZ

Ben je benieuwd naar de Hip&Mama boxen? Kijk hier >>>

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: