Buggy organizer van 3Sprouts – hip & handig

by Theresia on 3 mei 2018

in ► Kids Lifestyle, Onderweg

Er op uit gaan met je kindje in de buggy wordt nu nog leuker en handiger met de buggy organizer van 3Sprouts. Daarmee heb je onderweg alles binnen handbereik en is er handig omgegaan met de ruimte die deze organizer biedt.

3sprouts buggy organizer - LovelyLittleOne - HipPeZ

3Sprouts buggy organizer

Een geweldige uitvinding vinden wij deze organizer voor de buggy van 3Sprouts bij Lovely little one. Zo heb je alles binnen handbereik op een fijne hoogte hoef je niet te bukken om iets onderuit de buggy te halen. Deze handige mandjes maak je eenvoudig vast aan de buggy. Met de prachtige afbeeldingen van een buldog, neushoorn, walvis, konijn of egel in prachtige kleurstellingen heb je een echte eyecatcher.

Er is goed nagedacht over de vormgeving en de ruimte in het mandje. De organizer heeft twee geïsoleerde bekerruimtes. Handig voor het flesje of een beker. Aan de binnenzijde zit een handig vakje voor je belangrijke en persoonlijke spullen zoals je sleutels, telefoon en portemonnee die afsluitbaar is met klittenband. De rest van de ruimte in de buggy organizer biedt plaats aan een knuffel, luiers, billendoekjes en iets te eten. Handig, hip en veilig dus.

buggy organizer 3sprouts - Lovelylittleone - HipPeZ

Hip & handig

De buggy organizers zijn makkelijk op te vouwen zodra je de buggy inklapt, ze nemen daardoor weinig ruimte in beslag, ook heel handig! Of je zet hem al gevuld naast de buggy in de auto. Het formaat van de buggy organizer is 16 x 32 x 13 cm. De binnenzijde is gemaakt van 100% polyester en de buitenkant van 100 expanded polyethylene wat er voor zorgt dat ze aan zowel de binnen- als de buitenzijde makkelijk schoon te maken zijn. Je maakt de buggy organizer wanneer nodig gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Ook de prijs is zeer aantrekkelijk, voor €19,95 ligt een van deze handige musthaves als in je winkelmandje. Je shopt deze buggy beauties online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel LoveleyLittleOne.com. Welke afbeelding vind jij nu de allerleukste?

3 Sprouts buggy organizer neushoorn - Lovelylittleone - HipPeZ

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: