Op 10 november opent Roos Vos de deuren van haar nieuwe showroom. Het is nu mogelijk de items uit de webshop te zien, te voelen, te passen en te kopen. Het is nu ook mogelijk om de bestelling te ruilen of om op te halen. De locatie is bijzonder, in een mooi 19e eeuws hoekpand op de Sarphatistraat tussen Artis en het Tropenmuseum. De inrichting is warm met persoonlijke details.

Klanten kunnen hier advies krijgen en zich laten inspireren door de mooie merken kinderkleding die Broer & Zus vertegenwoordigt. Je kunt er terecht op afspraak en verder zijn de openingstijden flexibel, aangepast aan de tijd van het jaar, feest- en speciale dagen.

Het eigen merk Broer & Zus maakt kleertjes die leuk zijn voor kinderen. Wij geloven dat een kind geen kleine versie is van een volwassene. Kinderen zijn uniek en kijken op een andere manier naar de wereld dan hun ouders. Broer & Zus stimuleert kinderen om te spelen en te ontdekken. Onze speelse en vrolijke basics sluiten aan bij de belevingswereld van jongens en meisjes van nul tot en met tien jaar.

Bij HipPeZ aangesloten Broer & Zus is van Roos Vos. Roos is moeder van twee dochters en al meer dan tien jaar werkzaam in de kindermode. Vanuit haar webshop en haar showroom in Amsterdam verkoopt Roos naast haar eigen collectie merken die aansluiten op haar visie op kinderen en kinderkleding. Je vindt er onder meer de merken Stella McCartney kids, Morley, Simple Kids en Mini Rodini.

Feest mee met Broer & Zus op 10 november en bezoek de showroom van 15-17 uur op de Sarpatistraat 498 te Amsterdam.