Broer & Zus lanceert een nieuwe kinderkledinglijn

Wij van HipPeZ zijn altijd op zoek naar de mooiste, liefste, stoerste en hipste kinderkleding. Wij vinden het dan ook geweldig om onze nieuwe HipPeZ aangesloten shop Broer & Zus te mogen verwelkomen. Zij lanceren hun eigen, nieuwe kinderkledinglijn.

Eenvoud, stijl en comfort kenmerken de nieuwe kinderkledinglijn van Broer & Zus. De collectie bestaat uit t-shirts met print – bestseller zijn de shirts met de opdruk BROER & ZUS-, sweatpants, rokjes, jurkjes, ondergoed en hoody’s. Voor de baby’s zijn er rompertjes met een printje, boxpakjes met de opdruk Broer tje en Zus je, t-shirts en bijpassende broekjes. De uitstraling van de kleding is stoer, puur en minimalistisch. Kinderen moeten zich er lekker in voelen. De afwerking is vaak net even anders, een stiksel, een koordje of een rits in een andere kleur. De stoffen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit. Frisse eigentijdse kleuren zoals grijstinten gecombineerd met appelgroen, tomaatrood, lila, paars, zuurstokroze en kobaltblauw geven de kleding een speels karakter.

De productie van de gebreide collectie vindt plaats in Peru waar alleen vrouwen werkzaam zijn. De kleding wordt met zorg en handwerk gemaakt waardoor de kleding een persoonlijk karakter krijgt. De tricot en geweven collectie wordt in Portugal gemaakt waar de werknemers ook veel zorg en aandacht aan de details besteden. De maten van de kinderkledinglijn lopen van 92 t/m 140 (2 t/m 10 jaar) en er is een aparte babylijn van 0 t/m 18 maanden. De prijzen beginnen bij 14,50 en lopen op tot 39 euro. Ben jij de modebewuste ouder die ook altijd op zoek is naar de hipste online kinderkleding bezoek dan zeker Broer & Zus eens voor deze geweldige kleding.