Boykie | Webshop van de Week op HipPeZ

Oud

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Boykie is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze hippe jongenskleding webshop.

Over de webwinkel
Boykie richt zich moeders met zonen! Deze moeders staan volop in het leven, zijn druk met hun gezin en vinden het leuk als hun eigen boykie er hip bij loopt, maar niet tegen elke prijs. Het moet namelijk wel betaalbaar blijven. Dat biedt Boykie, betaalbare jongenskleding waar niet iedere knul in de klas of op de creche mee loopt.  Boykie verkoopt het stoere Beets kinderkledingmerk uit Japan. Dit zijn veelal outlet collecties dus zeer aantrekkelijk geprijsd. Het minder bekende maar ontzettend leuke merk Baby Goodie/Kiddy Goodie vind je ook bij Boykie. Zeer betaaldbaar en het volgt de allerlaatste trends. 

Naast deze vaste merken biedt Boykie ook populaire merken waaronder FunkyXS, McBabyBoy, Imps&Elfs, VinRose, Rebel Jeans en OPT Jr.  Boykie onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels omdat er uitsluitend kindermerkkleding voor jongens wordt verkocht. Boykie probeert qua jongenskleding de breedte in te gaan.

Over de eigenaar
Boykie is een betrekkelijke nieuwkomer en is sinds maart 2011 live gegaan.  Julia Quist is het gezicht achter Boykie. De shop is ontstaan uit de veel gehoorde uitspraak op verjaardagen, bij de kapper en op het schoolplein, dat er altijd zoveel keuze is in meisjeskleding, maar dat het voor jongens veel moeilijker is om leuke kleding te vinden. Julia vond het hoog tijd tijd om daar verandering in te brengen. Als moeder van drie boykies was de keuze snel gemaakt. Bovendien was Julia toe aan iets helemaal voor haarzelf.  

Naast Boykie werkt Julia inmiddels al weer 12 jaar bij platenmaatschappij  Warner Music als promo-coordinator, een super leuke en afwisselende job waarbij geen enkel project hetzelfde is. Thuis lopen er dus 3 eigenwijze boykies rond. Jesse, haar oudste zoon is 9, Finn is 6 en de benjamin van het stel is Dillon van 2.

Julia runt de webshop helemaal zelf. Julia vertelt: ”Soms zou het lekker zijn om de werkzaamheden te kunnen verdelen of moeilijke beslissingen samen met iemand te nemen. Mijn man is uiteraard een sparringpartner, dus ik kan altijd ideeen bij hem voorleggen en ik heb bij mijn werk hele creatieve en hulpvaardige collega’s die helpen meedenken.Maar, ‘in the end’ is het altijd mijn beslissing. Sinds Boykie is mijn man overigens wat actiever op huishoudelijk gebied geworden, daar helpt hij dus ook mee!”  

Toekomstplannen zijn er ook. Op korte termijn wil Boykie natuurlijk vooral naamsbekendheid op bouwen, nieuwe wegen bewandelen zoals het deelnemen aan fairs. Voor de langere termijn staat productontwikkeling op het programma. 

 HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Boykie voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. ”Hippez komt fris over. Er zijn ontzettend leuke shops bij aangesloten!”

Actie
Boykie heeft ook nog een leuk voordeeltje voor je. Jouw boykie hip het nieuwe jaar in: vanaf 25 december 2011 t/m 15 januari 2012 ontvang je € 5,- korting op bestellingen vanaf € 25,- (m.u.v. de Rebel Jeans collectie). Kortingscode: Hippez2012.

BoykieBezoek HipPeZ winkel Boykie
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) alleen voor jongens. Eigenwijs, stoer en kleurrijk.