Boykie kleurt paars met BabyGoody & KiddyGoodie

by Theresia on 3 november 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Nederlandse merken

Boykie kleurt paars! Paars een vrouwelijke kleur? Welnee, juist niet want paars staat juist ontzettend goed bij jongens. Het heeft iets fris, iets creatiefs, iets krachtigs!

Wist je dat in de tijd van de Romeinen purper (paars) een belangrijke kleur was die niet iedereen mocht dragen? Strenge regels golden voor het gebruik van paars. Alleen de keizer mocht een purperen toga dragen en de beelden van de goden hadden een paarse toga. Consuls, leden van de senaat en alleen hun zonen mochten alleen tijdens speciale gelegenheden een paarse sjerp over hun witte toga dragen.

Gelukkig leven we in 2011 en staat het dragen van paars volledig vrij. Wij van HipPeZ zagen bij Boykie.nl (uitsluitend kleding voor stoere boykies) een aantal ontzettend leuke en hippe paarse kledingstukken in de herfst/wintercollectie voorbij komen. Een geweldig leuk merk dat we bij Boykie.nl vonden is het Nederlandse merk Baby Goodie en Kiddy Goodie. Baby Goodie en Kiddy Goodie zijn een nog relatief onbekend merk maar daar komt vast binnenkort verandering in want het is een hip en goed betaalbaar merk. Weg met die zwarte en donkerblauwe truien, en steek je zoon(s) eens in keizerlijk paars!

Boykie
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) alleen voor jongens. Eigenwijs, stoer en kleurrijk.

www.boykie.nl

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: