Boumy babyschoentjes, wie kent ze niet? Deze schattige schoentjes zijn er voor de kleine voetjes. De nieuwe zomercollectie Boumy is dan ook weer om te smullen. 100% leer en handgemaakt, het beste voor jouw kleintje met een hippe look. 

Boumy babyschoentjes - Eileen4kids - HipPez

Boumy babyschoentjes

Hip uit Holland! De Boumy babyschoentjes zien er niet alleen ontzettend tof uit ze hebben ook een bijzonder verhaal. Deze schoentjes worden namelijk gemaakt van 100% toxic free leer, zijn heerlijk zacht en soepel en hebben een antislip zooltje. Deze toffe babyschoentjes worden handgemaakt in Vietnam, fairtrade welteverstaan. De fijne leren schoentjes zijn ademend, blijven goed zitten door de elastische sluiting en zijn makkelijk aan te trekken. Er zijn twee verschillende zooltjes. Er is het leren zooltje dat een fijne antislip heeft en lekker soepel zit, perfect voor het kleintje die zijn/haar eerste stapjes gaat zetten. Maar ook heerlijk warm aan de voetjes. Dan is er het flexzooltje, deze is van rubber en goed buigzaam. Een perfect schoentje voor een goede ontwikkeling van de kindervoet.

Boumy Noa Twilight - Eileen4kids - HipPeZ

Boumy zomercollectie 2018

Deze toffe zomercollectie is verkrijgbaar bij Eileen4kids.com. Ze zijn er voor jongens en meisjes. De slofjes met de leren zool hebben een geweldige flamingo op het schoentje, deze hebben de vrolijke naam Rio Flamingo. Daarnaast is er een heerlijke collectie zomerschoentjes met de rubberen zool waarmee jouw kleintje de buitenwereld in kan stappen en ontdekken. Maak kennis met Sam, het sandaaltje met de open neus en hak, verkrijgbaar in cognac en pastel pink. Of wat vind je van de Noa Twilight? De lichtblauwe kleur met een randje franjes aan de achterzijde, te schattig toch voor die lieve bolle babyvoetjes?

De schoentjes met het zachte leren zooltje, Rio Flamingo is verkrijgbaar in de maatjes 19-21 t/m 23-24 en de zomerschoentjes met rubberen zooltjes zijn er voor de voetjes in de maat 19/20 en 21/22. Maar wees er snel bij, ze vliegen de deur uit. Welke vind jij nu de allerleukste? Wij kunnen niet kiezen.

Je shopt deze supergave Boumy babyschoentjes nu online bij Eileen4kids.com

Boumy Rio Flamingo-Eileen4kids-HipPeZ