Bodybasics4kidz | Coole zwemkleding voor hippe tieners

Wat boffen we met ’t weer. Opeens is het volop zomer geworden. Nog op zoek naar hippe zwemkleding voor je tienerzoon of puberdochter? Bij HipPeZ winkel Bodybasics4Kidz kun je handig zoeken en vind je een ruim aanbod met de leukste zwemkleding.

Zo viel ons oog op deze zwemshort van Pepe Jeans. Een absolute topper, deze jongens zwembroek Andy Warhol met Campell’s soup print. Pepe Jeans maakt deze hippe zwemshort onder licentie. Met allover soep-blikken print en natuurlijk een binnen broekje. Verkrijgbaar in maat 98 t/m 176, dus ook voor kleine stoere ventjes.

Ook deze meidenbadkleding in retrostijl vinden we helemaal het einde. Wat een snoepie, dit meisjes bikini-tje van Triton + Thetis. Het topje is aan de voorzijde afgewerkt me fleurige bloemen en sluit op de rug en in de nek met een strik. Het broekje van deze bikini sluit met strikjes op de heupen. Helemaal hip de zomer in!

Deze bikini is online te bestellen vanaf maat 116 t/m 52.

Kijk voor de leukste badmode, zwemkleding, swimshorts en bikini’s op de site van Bodybasics4kidz. Veel artikelen zijn nu ook al afgeprijsd, dus profiteer daarvan!

Bodybasics4Kidz Bodybasics4Kidz
Nieuwe kinderkleding (0-14 jaar) Ondergoed, pyama’s, badgoed en beachwear van Zoïzo, Mijn en Holly’s.