Jeans is toch wel het meest gedragen kledingstuk dat iedereen in zijn kast heeft liggen. Van jong tot oud en van klassiek tot hip, voor iedereen is er wel een variant. Een jeans is altijd goed te combineren met een hippe longsleeve, blouse of t-shirt. Mijn twee zoons hebben jeans verheven boven alle andere broeken en dragen ze dan ook dagelijks. De ene is nog stoerder dan de andere. Sinds wij het relatief nieuwe en Nederlandse jeansmerk Blue Rebel hebben ontdekt willen ze hier niet anders.

Blue Rebel: is het stoere, vooruitstrevende denim jeansmerk voor jongens en meisjes die iets anders willen en niet bang zijn om op te vallen. De broeken hebben stuk voor stuk een prachtige wassing, geweldig stoere zakken en een hip uiterlijk. Voor meisjes en jongens hebben ze elk 4 varianten die elk weer 3 verschillende kleuren/wassingen hebben. Voor de meisjes heb je de regular, super skinny, boyfriends fits en de skinny fit. Voor de jongens zijn er ook vier varianten met elk verschillende wassingen, voor hun zijn er de slimfit, regular fit, baggy fit en de relaxed fit. Zo is er voor iedere smaak en ieder figuur een eigen jeans.

De collectie van Blue Rebel is niet seizoensafhankelijk, m.a.w. alles is het hele jaar door te dragen en te bestellen. Bijna alles is never out of stock bij Blue Rebel dus mocht jouw maat er niet meer zijn, dan kan Basta! dat (bijna) altijd bestellen voor jou. De prijzen van de jeans zijn vanaf 39.95. Blue Rebel heeft naast jeans ook nog slim fit t-shirts, longsleeves en boxers in de collectie voor jongens en meisjes. En voor de meisjes en jongens hebben ze zelfs de hippe chino in het assortiment. Een shirt is te bestellen vanaf 19.95, boxers per 2 voor 14.95 en een slim fit shirt scoor je al voor 11.95. Dat zijn hele mooi prijzen voor een super goede kwaliteit. Bij Basta! verkopen ze dit superhippe merk, Blue Rebel, in de maten 104 t/m 164.

Basta! Kinderkleding
Nieuwe kinderkleding (4-14 jaar), van o.a. Cost:Bart, Blue Rebel, Girls Rock en Petrol Industries .