Blue Fish |meer dan hippe nachtmode

by Theresia on 11 mei 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Zie jij je kind het liefst 24 uur per dag hip gekleed? Ben je dol op hippe kleding voor dag én nacht voor jou oogappel en niet zo dol op de geijkte pyjama’s? Dan moet je zeker eens kijken naar het nieuwe Nederlandse modemerk Blue Fish.

Sweatpants en slimfit shirts van Blue Fish veroveren de markt. Wilma van der Veen en Anita Makkinje introduceren een eigenwijs merk in nachtgoed voor hippe kids. Stoer, jeans related en uitgevoerd in mooie zachte stoffen. De ondernemers vormen een ervaren duo in design, productie en verkoop. Natuurlijk waren ze overtuigd van de kracht van Blue Fish, maar ze zijn toch wel beduusd van de succesvolle introductie van 24 november jl.

Blue Fish designer Wilma van der Veen stond eerder aan de wig van succesvolle introducties van merken als Vingino, Canoe Jeans en Canoe Jeans Junior, het huidige Jilly & Mitch. Samen met grote fabrikanten werkte ze designs uit tot commerciële eindproducten. Een eigen kledinglabel was dan ook een logische stap. De ideale businesspartner vond ze in Anita Makkinje.

Blue Fish heeft het afgelopen najaar haar eerste collectie uitgebracht en met veel succes. De nachtmodelijn lijkt namelijk in niets op de pyjama’s die we al kennen. In deze hippe outfits kun je ’s morgens jezelf laten zien aan het ontbijt, maak je de blits op een slaapfeestje of op kamp en kun je er zelfs de hele dag in chillen want niemand ziet dat jij je pyjama aan hebt. Omdat het er zo mooi uitziet kun je er ook mee naar het strand, sportschool of whatever…. De nachtgoedcollectie van Blue Fish is net zo eigentijds als de kids zelf.

Bij Blue Fish zeggen ze: Dat Blue Fish geen gewone pyjama is, weet je zodra je Blue Fish aantrekt. Je kan er mee naar buiten, maar ook mee naar bed! Heb je het eenmaal aan, dan wil je het niet meer uit. Geen wonder dat het nu al zo’n succes is.

Maakt dit merk jou ook zo nieuwsgierig en wil je het graag eens proberen? Bij de HipPeZ aangesloten shop Roos & Tijn verkopen ze Blue Fish! Er is een ruime collectie shirts en broeken, lang en kort in de maten 98/104 tot en met 170/176.

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: