In blijde verwachting? Daar hoort een Blij kaartje bij!

by Theresia on 18 september 2016

in ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Geboortekaartjes, Hippez Blognieuws

In blijde verwachting? Hartelijk gefeliciteerd! Geniet je volop van het nieuwe leven dat in je groeit en kijk je uit naar de geboorte van je kindje? Dan hoort daar natuurlijk een geboortekaartje bij. Blijkaartje.nl heeft voor de geboorteaankondiging van jullie kindje een heerlijk assortiment aan geboortekaartjes. 

blijkaartje_hippez

Geboortekaartjes waar je blij van wordt, kaartjes die jou aanspreken en die je naar hartenlust kunt aanpassen tot hij helemaal naar jullie smaak is. Of je nu op zoek bent naar een mooi klassiek kaartje, of helemaal blij wordt van een hip kaartje, je vindt hier genoeg inspiratie. Met de unieke ontwerpmodule ontwerp je de kaart eenvoudig helemaal zelf, en wanneer je hulp nodig hebt kun je altijd bellen of mailen voor informatie of ondersteuning.

Wanneer jouw kaartje helemaal naar wens is,  kun je een gratis drukproef aanvragen met de code  drukproef-1302 zodat je thuis op je gemak het kaartje kunt bekijken. Bij Blijkaartje.nl ben je ook aan het juiste adres voor kraamfeestkaartjes, babyshowerkaartjes en adoptiekaartjes. Blijkaartje.nl biedt een ruim assortiment kaartjes, een persoonlijke service en een snelle verzending.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Blijkaartje.nl

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: