In de zomervakantie is het tijd om even te kijken wat de kinderen nodig hebben voor het nieuwe schooljaar. Naast tassen, etuis en schriften zijn ook de brood/lunchtrommels aan de beurt. HipPeZ aangesloten webwinkel BenIkHip heeft wel hele leuke lunchtrommels om het nieuwe schooljaar hip te beginnen, namelijk deze toffe van het Noorse merk Blafre.

Blafre lunchboxen uil - BenIkHip - HipPeZ

Voor de meisjes zijn er deze schattige lunchboxen in de vorm van een uiltje, verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw, roze, paars en mintgroen. De lunchtrommel is verdeeld in twee compartimenten waardoor je er makkelijk een boterham en wat stukjes fruit in kwijt kunt. Hij sluit met een elastiek die er bij wordt geleverd. En zeg nou zelf, hij misstaat ook niet in onze eigen tas!

Blafre lunchbox tractor BenIkHip HipPeZ

Voor de jongens zijn er de stoere lunchboxen in de vorm van een tractor en verkrijgbaar in de primaire kleuren rood, blauw en groen. Ook hier zitten twee vakjes in waardoor er verschillende voedingsmiddelen in gedaan kunnen worden. Deze trommels zijn perfect voor school, maar ook leuk om er spulletjes in op te bergen. Ze kunnen makkelijk gereinigd worden in de vaatwasser en zijn vrij van BPA (weekmakers).

Je shopt deze hip vormgegeven lunchboxen van het Noorse label Blafre online bij HipPeZ aangesloten webwinkel BenIkHip.nl