Blade & Rose leggings de hit voor hippe apenkopjes

img_6357cropLegging voor jongens denk je misschien, maar de hippe leggings, of voetloze maillots van het Engelse merk Blade & Rose zijn een grote hit. De heerlijke zachte en warme leggings rekken goed mee zodat ze een optimaal draagcomfort bieden. Daarnaast zijn de afbeeldingen op de achterkant te cute om niet te laten zien.

Waar we eerder tijdens de kou of lekker in huis tijdens het spelen de jongens een maillot aantrokken is het nu tijd voor zo’n hippe legging van Blade & Rose. Een maillot zonder voetjes, dat maakt het afzetten tijdens het kruipen of het lopen net wat makkelijker. Bovendien hangt het kruis dan ook niet regelmatig op half zeven. Wil je toch liever dat je kleintje geen koude voetjes krijgt, dan zijn de bijpassende sokjes een echte aanrader. Dat wordt stoer het najaar tegemoet kruipen. Laat die billen maar zien want of je nu kies voor de walvis, het monster, de tank, raket, dino, piraat of de sterren voor jouw kleine ster, ze zijn allemaal te leuk om te laten liggen.collage

blade_and_rose023Wanneer je twee Blade & Rose leggings bestelt ontvang je één paar bijpassende sokken gratis bij. Need i say more?

Deze leggings hebben het OEKO-TEX keurmerk, wat inhoud dat het 100% ecologisch en verantwoord textiel is. Deze wannahave leggings voor jouw kleine apenkopje zijn verkrijgbaar bij HipPeZ webshop Apenkopje in de maten 62-68, 74-80 en 86-92. En met een lekkere longsleeve of een hip vestje maakt die kleine straks de blits!

5i1a9604