De scholen openen vandaag de deuren weer in het midden van het land. De komende weken volgen ook de andere regio’s. Met de hippe spullen voorzien van stoere patches van bijKiki.nl ga je cool to school.

Of je nu op zoek bent naar een toffe etui, een hip notitieboekje of die kekke tas. Je slaagt hier zeker voor een stoere en trendy look. Denim tasjes, etuis en handige mandjes voor je kleine (school)spullen in combinatie met stoere notitieboekjes voorzien van verschillende patches.

Ga je voor de stoere look met de tijger, die hippe met de eenhoorn of cactus of kies je liever voor een vos, een stoere zeemanslook of die geweldige met glow in the dark? Een heerlijk uitgebreid assortiment waarmee je uniek voor de dag komt op school. Je vindt het hele assortiment onder het kopje Gift collection.

Gift collectie bij Kiki - HipPeZ

Om je look helemaal compleet te maken kun je deze hippe patches ook bestellen voor op bijvoorbeeld je spijkerjas of jeans, maar wat dacht je van een basic sweater of denim blouse? En vergeet je schooltas niet! Je maakt hier zeker de blits mee op school en bij je vrienden.

Je shopt deze hippe schoolitems en patches online bij HipPeZ aangesloten webwinkel bijKiki.nl

Bij Kiki patches 2017 HipPeZ