Het kindermerk In de dop is verder gegaan onder de nieuwe naam Bij Kiki. Naast een nieuwe naam is er ook een nieuwe website. Bij Kiki heeft een babycollectie met grafische prints, een collectie T-shirts en longsleeves voor kids t/m 12 jaar, een gifts collectie met accessoires en cadeaus en een do-it-yourself collectie met applicaties en inkleur artikelen.

BijKiki-HipPeZ

De babycollectie bevat rompertjes, mutsjes, slabbetjes, broekjes en shirtjes voor hippe baby’s. Met applicaties en prints die het ook geweldig doen als kraamcadeau! De kidscollectie bestaat uit T-shirts, longsleeves en sweaters voor trendy kids. Met applicaties en met prints, voor kids vanaf 2 maanden tot 12 jaar. Voor geweldige cadeaus voor de kinderen ben je ook Bij Kiki aan het juiste adres. Je shopt er de hipste stationary, accessoires voor de baby- en kinderkamer, kussens, broodtrommels en tassen. Maar de do-it-yourself collectie is er eentje om niet te vergeten, dit seizoen introduceert Bij Kiki 20 nieuwe strijkapplicaties waaronder een veer, cactus, eenhoorn en tijger. Ook vind je hier t-shirts en accessoires om zelf in te kleuren.

BijKiki-strijkapplicaties-HipPeZ

Over Bij Kiki: Studio Bij Kiki is in 2008 opgericht door Concept Designer Kiki Poulisse. Bij Kiki heeft een veelzijdige klantenkring en werkt voor grote warenhuizen als Hema als ook voor kleinere retailers als Kitsch Kitchen en Zilch. Daarnaast ontwikkelt zij een eigen kinderproductenlijn.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: BijKiki.nl