Bied mee op de veiling van Zazou

by Theresia on 5 februari 2013

in ★ Winacties & Kortingen

Zazou heeft regelmatig een hip artikel in de veiling op hun facebookpagina. Ook nu staat er weer wat hips te wachten op het hoogste bod.

Een stoer shirt met lange mouw van Wild in blauw met Krokodillen erop. Het shirt is licht elastisch en voelt heerlijk zacht aan. De kleur petrol is diepblauw, wat prachtig combineert met de krokodillen. Het t-shirt is van Wild, een Nederlands trendy kinderkledingmerk. Het gaat om de collectie Fall/Winter 2012-2013. Deze keer is het shirt verkrijgbaar in maat 110-116 en het bod staat nog niet hoog! Zo kun je een mooi merkshirt scoren voor een prikkie. Je kunt bieden tot 7 februari.

Leuk om te weten: Wild richt zich letterlijk op alles wat met Wild te maken heeft. De natuur staat centraal in de fotoprints die ze gebruiken en door de speciale printtechtnieken sparen ze niet alleen hetmilieu, maar blijven de kleuren ook nog eens prachtig en vol van kleur na het wassen. Ze werken met prachtige materialen en hun producten zijn altijd comfortabel om te dragen.

Qua maat valt de kleding van Wild van normaal tot iets kleiner dan normaal. Meer informatie en de maattabel vind je op de merkenpagina van Wild.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: