Bestsellers – van baby tot moeder hip gekleed

by Theresia on 11 april 2011

in Hippez Blognieuws, Nederlandse merken, Outlet kleding, Scandinavische merken

Iedereen kent het hippe kinderkledingmerk Name it eigenlijk wel maar wat niet iedereen weet is de grote organisatie achter dit merk. Het merk Name it is een onderdeel dat valt onder Bestseller, een familie bedrijf uit Denemarken wat in 1975 is opgezet door Merete Bech Povisen en Troels Holch Povisen. Tegenwoordige telt het bedrijf meer dan 9600 werknemers wereldwijd waarvan er 2956 in Denemarken werken. Dit zegt natuurlijk wel veel over de grote van het bedrijf.

Bestseller is de kracht achter merken als o.a. Name it – Mama Licious – Only – Outfitters Nation en Vero Moda. Beginnende bij maat 50 is daar Name it, vanaf maat 140 gaat het over in Outfitters Nation en daarna is er Only en Vero Moda voor de meiden die zich toch net even te groot voelen voor “kindermode” maar nog niet toe zijn aan damesmode.

Maar ook voor de mama’s is Vero Moda een geweldig merk want hé je bent dan wel mama maar niet oud! En voor de mama’s in spé is er Mama Licious met mooie, hippe zwangerschapskleding. Het is geweldig dat één bedrijf een lijn heeft voor zoveel doelgroepen, van de luiers tot de vriendjes en zelfs tot je zelf moeder wordt kun jij je kleden in deze hippe kleding van het bedrijf Bestsellers.

En laat Pico Bello Outlet nou al deze merken verkopen. Dus vanaf maat 50 tot zwangerschapsmode kan je gewoon bij één shop slagen. De nieuwprijzen van deze merken zijn altijd scherp maar bij Pico Bello Outlet kan het altijd scherper.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: