Benjamin Bengel – Fantasie prikkelend speelgoed & lifestyle

Speelgoed dat de fantasie van kinderen prikkelt, of ze nu nog heel klein zijn of wat groter, je shopt het online bij Benjamin Bengel. Van de liefste knuffels tot een werkbank met gereedschap naar een echte speeltent. Maar ook voor een nachtlampje, een hippe schooltas of een koffer om te gaan logeren zit hier in het assortiment.

BenjaminBengel-HipPeZ

Je shopt hier heel veel leuk speelgoed of je nu op zoek bent naar een schattig knuffeltje, gezellige knutselspullen, een fijn leesboekje om de dag mee af te sluiten, muziekspeelgoed voor de muzikale bengel, een nachtlampje voor de kinderkamer of iets om te bouwen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Benjamin Bengel slaag je zeker.

Met grote en kleine prachtige merken als JellyCat, Sigikid, Nature Zoo of Denmark, Ambi Toys, Djeco, HABA, Organic Monkey, Engel, RICE, Baby Dutch en Rubinstein. Naast een prachtig assortiment speelgoed en lifestyle vind je hier ook een perfecte klantenservice die dagelijks telefonisch te bereiken is. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden, verzendkosten zijn €2,95 en een bestelling vanaf €70,- wordt gratis verzonden. Benjamin Bengel heeft zelfs zijn eigen blog waar de leukste verhaaltjes staan, zo is er altijd iets te beleven.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Benjaminbengel.com.