BenIkHip | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 22 januari 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
BenIkHip is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze webshop vol fleurige kindermode en accessoires.

Over de webwinkel
BenIkHip verkoopt nieuwe en outlet kindermerkkleding van ZieZoo, Mim-Pi, Design Heroes, TDDB, Puk Design en nog veel meer. Daarnaast biedt de shop ook een uitgebreide collectie mode-accessoires voor kinderen zoals de hippe tassen van De Kunstboer, Zebra Trends en MixMama’s, handgemaakte spulletjes, sieraden, full colour strijkapplicaties, buttons en flatbacks. BenIkHip is gericht op kinderen van 0-10 jaar, moeders, tantes en oma’s, iedereen is welkom! Het aanbod is heel divers omdat je er niet alleen kinderkleding vindt maar ook tassen, full color strijkapplicaties, buttons en buttonspiegeltjes die speciaal ontworpen zijn voor BenIkHip. Handgemaakte spulletjes en de Sand Shapers Willyspheres van het beste idee van Nederland zitten ook in het webshop assortiment. De shop bestaat 1 juni 2012 alweer 4 jaar.

Over de eigenaar
Strijkapplicatie BambiAngelique (37) is het gezicht achter BenIkHip, zij woont samen met haar partner en hun twee dochters in Gelderland. Naast het runnen van de webwinkel en de zorg voor haar gezin werkt Angelique nog parttime als receptioniste bij een ICT bedrijf. Angelique vertelt: dit alles is goed combineerbaar hoor! Ik hou van lekker eten, bakken, lezen, creatief bezig zijn. Ook ben ik dol op zon, zee, strand en bos. Na de middelbare school heb ik de opleiding mode & kleding gedaan en zelf koop ik regelmatig kleding online. Toen ik een advertentie zag van een webshop die te koop stond, heb ik de knoop doorgehakt en besloten om zelf een webwinkel te starten. De webshop doe ik zelf, de boekhouding met hulp van mijn man”. Op de vraag of we in de toekomst nog leuke dingen kunnen verwachten van BenIkHip antwoordt Angelique: “toekomstplannen……zijn er wel, ik ben altijd weer op zoek naar leuke items en merken, met de webshop moet je altijd bezig zijn het kost veel tijd, dat doe je er niet zomaar even snel bij. Maar het blijft leuk om er steeds weer mee bezig te zijn.”

Rebel Jeans Polo Light Blue 'Santa Monica Route'HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom BenIkHIp voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Angelique: ”Ik heb de meiden achter Hippez, Caroline, Theresia en Marieke leren kennen via een andere club waar we samen deel uitmaakten. Het zijn gedreven meiden en ontzettende leuke collega’s! Ik vind het enorm leuk dat BenIkHip deel mag uitmaken van Hippez!”

Actie
BenIkHip heeft ook nog een superleuke actie voor de bezoekers van HipPeZ. Bij aankoop van 35 euro (verzendkosten niet meegerekend) krijg je een gratis spiegelbutton meegezonden met je bestelling, hoe hip is dat? Vermeld bij de bestelling in het opmerkingenveld Hippez en de keuze van de spiegelbutton die je graag wilt ontvangen bij de bestelling.

Bezoek HipPeZ winkelBen Ik Hip Ben Ik Hip
Nieuwe meisjeskleding (0-16) Mim-Pi, Gap, Vingino, Another World, Kidz-Art, Eager Beaver, Tommy Hilfiger.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: