BenIkHip 10 jaar online! Een HiPPeZ and happy anniversery namens het gehele HiPPeZ team! Al een decennia lang kunnen we genieten van de allermooiste strijkapplicaties, Sonny Angels, lunchtasjes, kidslifestyle, (kraam)cadeautjes en meer moois.

BenIkHip 10 jaar online HiPPeZ

BenIkHip 10 jaar online

Tien jaar lang online, waar het begon met outlet kinderkleding is BenIkHip uitgegroeid tot een shop vol toffe spullen voor groot en klein. De outlet kinderkleding heeft plaatsgemaakt voor een heerlijk ruim assortiment wannahaves. Van de allerliefste kraamcadeautjes tot baby- en kinderkamerdecoratie, en van het grootste assortiment strijkapplicaties tot hippe DIY pakketten. Grote en kleine merken, bekende en minder bekende merken, en allemaal stuk voor stuk erg leuk.

Top 3 best gelezen blogs over BenIkHip op HiPPeZ

BenIkHip is een HiPPeZ aangesloten shop vanaf het allereerste uur. Dankjewel voor deze samenwerking, Angelique. Wij genieten nog iedere dag van jouw verrassend leuke assortiment en de fijne samenwerking. En niet alleen wij bij HiPPeZ, ook de HiPPeZ lezers zijn dol op BenIkHip. Daarom nemen we je mee naar de top 3 meest gelezen blogs over BenIkHip.

BenIkHip 10 jaar strijkapplicaties - Hippez

Strijkapplicaties – de allerhipste van dit moment

Het assortiment strijkapplicaties bij BenIkHip is niet alleen ontzettend gevarieerd, het is ook een van de grootste online. Het succes van de strijkapplicaties is nog steeds enorm. En dat is ook niet zo gek als je je bedenkt wat je er allemaal mee kunt. Pimp een shirt, jurkje of jas, maak een heus verjaardagsshirt of maak het baby- of kinderkamertje helemaal in stijl door kussenhoesjes, lakentjes en/of dekbedovertrekken te voorzien van zo’n hippe touch. Je leest er alles over in het blog over de strijkapplicaties.

Hippe lunchtasjes die je lunch vers en koel houden

De grote variatie aan lunchtasjes/koeltasjes bij BenIkHip is ook een grote hit, helemaal nu het zomers warm in in Nederland. Hoe fijn is het dan dat je boterham met kaas nog niet zo smakelijk is als het moment waarop je hem klaar maakte? En de salade nog net zo fris en knapperig en heerlijk koel? Met al hun prachtige prints zijn ze verkrijgbaar voor iedereen, groot en klein, jongen of meisje. Ze houden je lunch, tussendoortje, moedermelk en drinken lange tijd heerlijk koel en vers. Er gaan al heel wat kinderen en ouders naar school en werk met deze toffe koeltasjes. Ook dat blog werd veel gelezen, je leest hem hier terug.

BenIkHip 10 jaar lunchtasje flamingo - Hippez

Blafre lunchbox

En dan de derde op rij: de Blafre lunchboxen in de vorm van een tractor, uil of olifant. met hun aantrekkelijke uiterlijk, trendy kleuren en verschillende compartimenten is het een iedere dag een feestje om ze te vullen en te openen. Daar kom je hip mee voor de dag op school. Deze toffe lunchboxen zijn BPA vrij en bevatten dus geen schadelijke weekmakers. Ze zijn zojuist weer aangevuld en verkrijgbaar in de nieuwste kleuren, wil je weten wat wij er over schreven? Lees hier de blog over Blafre.

Feest mee

Uit zeer betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat het feest binnenkort losbarst bij BenIkHip. Toffe acties en een te gekke giveaway komen er aan. Zorg dat je erbij bent en niets mist van dit feestgedruis en wie weet bij jij straks de winnaar van een zeer goed gevulde prijzenpakket. Hoe en wat dat lees je hier.

Benikhip 10 jaar Blafre lunchbox Hippez