Bij BenIkHip shop je de allerleukste strijkapplicaties, hippe tassen, lunchbags, muurstickers, slingers, buttons, sleutelhangers, doppers en Sonny Angels. Een webshop waar je heerlijk kunt neuzen tussen al het hips, waar je maatwerk vindt en altijd slaagt voor een origineel cadeautje.

BenIkHip-HipPeZ

Zo hebben ze meer dan 600 soorten strijkapplicaties, leuk voor een shirt, jurkje of kussenhoesje. Maar ook een groot assortiment buttons met teksten als ‘Ik word grote broer/zus of mama is de liefste en papa is stoer’. Er is een mooi assortiment aan tassen en lunchbags van merken als De Kunstboer, Zebra Trends, Kidzroom, Pick & Pack & Cotton Candy.

Een winkel vol cadeautjes voor groot en klein met veelal een hoog oh en ah gehalte. Neem de schattige Sonny Angels, zij zijn een ware hit en dat is niet zo gek als je de collectie bekijkt. Lief om cadeau te doen maar ook schattig op een baby- of kinderkamer. Je shopt er ook hippe fietskussentjes, bijzondere sieraden of zo’n trendy woordslinger waarmee je in een handomdraai je eigen tekst aan de muur hangt. Leuk voor een verjaardag, feestdag of boven het bedje van je oogappeltje.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Benikhip.nl